BLACK FRIDAY 2020

BLACK FRIDAY 2020

Ετοιμαζόμαστε για τη Black Friday 2020. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε στον κόσμο όλες τις προσφορές κι εκπτώσεις που έχουμε στα καταστήματα De-sunglasses. Εξάλλου, θα χαλούσε η έκπληξη! Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις με αγωνία μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Ακόμα και τις μέρες πριν την Black Friday 2020, θα σας πάρουμε τα μυαλά.
It’s time for Black Friday 2020!
Η ζήτηση στη μαύρη Παρασκευή 2019 ήταν τόσο υψηλή που το απόθεμά μας έτρεξε σε αρκετά μοντέλα, οπότε αν θέλετε να πάρετε μια πρόωρη επικεφαλίδα επάνω σε επερχόμενες προσφορές για να αποφευχθεί η έλλειψη, αφήστε μας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, και θα σας βάλουμε στη λίστα Προειδοποίηση προτεραιότητας. Οι πελάτες της Προειδοποίησης Προτεραιότητας λαμβάνουν έγκαιρη πρόσβαση σε προσφορές και επίσης λαμβάνουν πρόσθετες, αποκλειστικές προσφορές και επιπλέον εκπτώσεις σε ορισμένα στοιχεία.

Black Friday DE-SUNGLASSES 2020: Τι θα κάνουμε?

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ επιτυχημένη για τον Όμιλο DE-SUNGLASSES. Το 2020 θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και, γι' αυτό, θα ενώσουμε ξανά τις επωνυμίες μας με σκοπό να σου προσφέρουμε τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές. Γυαλιά ηλίου και σετ δώρου θα βρίσκονται στη διάθεσή σου για να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι για τα χριστουγεννιάτικα δώρα του 2020.

Τι είναι Black Friday?

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μαύρη Παρασκευή είναι μια ιδέα που ξεκίνησε στις ΗΠΑ. Ήταν το όνομα που δόθηκε την ημέρα μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών - η οποία πάντοτε πέφτει την 4η Πέμπτη του Νοέμβρη. Με την εξαιρετικά σημαντική και ακριβή γιορτή των Ευχαριστιών στο τέλος, οι Αμερικανοί θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για τις επόμενες μεγάλες διακοπές: τα Χριστούγεννα. Έτσι, παραδοσιακά, η Μαύρη Παρασκευή ήταν η ημέρα που οι Αμερικανοί θα ξεκινούσαν να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Ή, τουλάχιστον, θα αρχίσουν να σκέφτονται να κάνουν τα Χριστούγεννα ψώνια τους.
Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια γιορτή συγκομιδής και οι παραδόσεις περιστρέφονται γύρω από τα τρόφιμα. Οι πωλήσεις καταναλωτικών αγαθών μειώνονται παραδοσιακά πριν από τις Ευχαριστίες, καθώς οι Αμερικανοί επικεντρώνονται στην προετοιμασία για αυτό. Βλέποντας την ευκαιρία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αμέσως μετά τις εθνικές διακοπές των Ευχαριστιών, πολλοί λιανοπωλητές άρχισαν να προσφέρουν εκπτώσεις ξεκινώντας το πρωί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για να προσελκύσουν τους ανθρώπους μετά τις επιδοτήσεις και τις υπερβολές της προηγούμενης ημέρας.

Πότε ξεκίνησε;

Ο όρος Μαύρη Παρασκευή δημιουργήθηκε αρχικά από τους αστυνομικούς της Φιλαδέλφειας στις αρχές της δεκαετίας του 1960 για να περιγράψει την αυξημένη κίνηση στους δρόμους της πόλης τους την ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς οι πολίτες προσελκύονταν στο κέντρο της πόλης από όλες τις πωλήσεις και τις προσφορές για δώρα Χριστουγέννων.
Από τις αρχές του 21ου αιώνα, οι πωλήσεις της μαύρης Παρασκευής είχαν γίνει μια δημοφιλής παράδοση των Ευχαριστιών. Μερικοί λιανοπωλητές άρχισαν να ανοίγουν λίγο νωρίτερα για να πάρουν το άλμα στους ανταγωνιστές τους. Αυτός ο «πόλεμος των ξυπνητήριων» είχε ένα γρήγορο φαινόμενο χιονοστιβάδας.
Οι άνθρωποι σχημάτισαν ολονύκτιες ουρές για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προσφορές - και όταν άνοιξαν οι πόρτες, οι αγώνες και οι μάχες συχνά ξέσπασαν. Βίντεο και ιστορίες ανθρώπων που αγωνίζονται σε τηλεοράσεις και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, που βυθίζονται βίαια μέσα από τις πόρτες των καταστημάτων και καταπατώνται ο ένας στον άλλον με τη βιασύνη τους για να αγοράσουν, έγιναν επίσης μέρος της παράδοσης των Ευχαριστιών.
Με τους DE-SUNGLASSES, όμως, η ασφάλεια σας (και η αξιοπρέπεια) δεν είναι ποτέ σε κίνδυνο: απλά πρέπει να περιηγηθείτε σε όλα τα στυλ μας και να κάνετε κλικ στο www.de-sunglasses.com Δεν κοιμάται κανείς στις πόρτες των καταστημάτων, δεν αναστατωμένος ανυπομονησία, καμία άσκοπη βία προς τους συναδέλφους αγοραστές. Ψήστε έξω και κάντε κλικ στο.

Πότε είναι το 2020?

Όπως πάντα, η Black Friday πέφτει την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών, δηλαδή, η τελευταία πέφτει την τέταρτη Πέμπτη του Νοέμβρη και η Black Friday είναι πάντα η τέταρτη Παρασκευή. Η Ημέρα των Ευχαριστιών θα εορταστεί το 2020 στις ΗΠΑ στις 26 Νοεμβρίου και η Black Friday του 2020 θα εορταστεί την επόμενη μέρα, στις 27 Νοεμβρίου.
Στην περίπτωση της DE-SUNGLASSES, θα σου προσφέρουμε εκπτώσεις που ετοιμάζουμε ειδικά για σένα. Θα σου αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερα, όσο η μέρα πλησιάζει!
Οι προσφορές είναι τόσο καλές, που πολλές φορές τα προϊόντα μπορεί να εξαντληθούν γρήγορα. Γι' αυτό, μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες να μην μείνεις χωρίς τα γυαλιά ηλίου σου de-sunglasses με το να εγγραφείς στο ενημερωτικό δελτίο της Black Friday.

Η Black Friday στα φυσικά μας καταστήματα

Όπως θα ξέρεις, η DE-SUNGLASSES διαθέτει φυσικά καταστήματα σε όλη την Ισπανία. Σ' αυτά ισχύουν οι περισσότερες από τις προσφορές μας. Στη συνέχεια, σου δείχνουμε έναν χάρτη με όλα τα καταστήματα του ομίλου DE-SUNGLASSES για να μας επισκεφτείς και τα δεις τα γυαλιά και τις προσφορές μας για την Black Friday του 2020. www.de-sunglasses.com.

Η Black Friday στην Ελλάδα

Όπως θα έχεις ήδη παρατηρήσει, εδώ και κάποια χρόνια η Black Friday αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στην Ελλάδα. Στη DE-SUNGLASSES το γνωρίζουμε, και γι' αυτό, από το ξεκίνημά μας προσπαθούμε να σε καταπλήξουμε με τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις για τη Black Friday. Αυτή τη χρονιά θα επιστρέψουμε με όλες τις προσφορές μας!